Switch to English Vertaal naar Nederlands

Wat anderen over ons zeggen

Rolf Meter, Director

Werken bij en met Bliss4Media betekent voor mij: flexibiliteit, creativiteit, meedenken, oplossingsgericht, snelheid & korte lijnen. Maar vooral na al die jaren nog steeds grote passie voor ons geweldige vak!

Arno Lousberg, General Manager - Omnichannel Group

Tommy Teleshopping werkt al bijna 6 jaar exclusief met Aswin en Renata van Bliss4Media samen op het gebied van de infomercials. Wij zijn in die tijd gegroeid van 20 uur wekelijkse zendtijd op de Nederlandse TV naar 200 uur in Nederland en België en zijn marktleider in de Benelux. Door hun professionele aanpak, flexibiliteit, kennis van zaken maar ook juist hun meedenkend vermogen hebben we van veel producten een succes kunnen maken. Hun idee met filmen op locatie voor o.a. Alcachofa (nederlandse testimonials) heeft ervoor gezorgd dat alcachofa nu al drie jaar een hit is; ook de productie voor en met Dr Ho voor een groot publiek, was erg succesvol en vernieuwend voor de Nederlandse DRTV.

David Lipschits, Director

Bij Aswin monteren is altijd een feest. Sinds Boobytrap (21 jaar geleden!) is hij nog steeds één van mijn favoriete editors. Hij denkt mee, is snel en gaat altijd voor het beste resultaat. Daarnaast is het een verademing om eens niet in een ruimte van een paar vierkante meter te zitten tussen 40 andere sets. Monteren met uitzicht op de weilanden, een espresso apparaatje onder handbereik en een topeditor, wat wil je nog meer!!!

Jeroen van der Boom, Singer/Presenter

Het bijzondere is de snelheid, zelfstandigheid en de kwaliteit op een unieke plek in Nederland. In de tijdgeest van nu een prachtig bedrijf.

Johan Groen, Marketing Manager – Cosmos Marketing

Bliss4Media werkt met ons al jarenlang samen als een allround productiehuis waar wij zowel terecht kunnen voor de nabewerking van onze infomercials, als voor het vanaf scratch ontwikkelen van nieuwe DRTV programma's. De professionaliteit, prettige samenwerking en kostenefficiënte productie in relatie tot hoge kwaliteit maken Bliss4Media onze ideale partner.

Ralf Witlox, Owner - Orange Planet

Wij verkopen in Nederland aan diverse retailers en e-tailers. Met de commercials die Bliss4Media voor ons aanpast, hebben we altijd een unieker product dan de concurrentie. Omdat het een klein bedrijf is, is er altijd persoonlijke betrokkenheid en wordt er echt meegedacht voor het meest optimale resultaat. Wij werken al jaren intensief met Bliss4Media samen en we gaan ervan uit dat nog vele jaren te doen!

Marc Disselhoff, Director

Sinds 1989 heb ik het genoegen om met Aswin te mogen werken. Talloze uren televisie hebben we samen in elkaar gezet. Tientallen shows van Linda de Mol, Robert ten Brink, Anita Witzier, Bart Peeters en vele anderen. In de slipstream van de (buitenlandse) opmars van ENDEMOL hebben we nachten lang gewerkt aan succesvolle programma's, waarbij Aswins expertise de kwaliteit van de programma's enorm ten goede kwam. Niet alleen reguliere montages zijn in goede handen, Aswin is een vakkundig vormgever met smaak die elke productie grote meerwaarde geeft. Sinds de oprichting van Bliss4Media vraag ik Aswin en Renata regelmatig om montages, vormgeving en afwerking te verzorgen van de producties waaraan ik werk. Ik weet dan dat het snel, vakkundig, met smaak en liefde gebeurt. Geen twijfel mogelijk.

Selma van Dijk, Presenter - SBS6

Een persoonlijke film voor de 70e verjaardag van mijn vader is met zoveel liefde en vakmanschap gemonteerd bij Bliss4Media. Geweldig hoe er wordt meegedacht over vormgeving, muziek en beeldmateriaal.

Jules Beckman Lapré, Owner - Emma Health & Beauty Cosmetics

Wij hebben voor een nieuw zonnebrand concept www.sunfoam.com, Bliss4Media gevraagd twee video’s te maken. Een brand video en een commercial. Ze hebben dit in een zeer korte tijd gerealiseerd waarbij ze alles georganiseerd, uitgevoerd en geproduceerd hebben. Het resultaat mag er zijn. Het fijne is dat ze alles in één hand houden. Van het maken van een script tot en met de eindproductie. Je hebt er dus weinig omkijken aan. De relaties en ervaring die ze hebben op dit gebied maken dat mogelijk. Bovendien blijven dit soort projecten op deze manier betaalbaar. Inmiddels denken we al weer over een volgend project. Wordt vervolgd.

Marco Noordam, Owner - Your Products

Because of the thoughtful preparation the filming went perfect and the infomercial remained within budget. Bliss4Media has a professional team of experts and that is why we have a succesfull infomercial.