Switch to English Vertaal naar Nederlands

KVW Quiz

In opdracht van Blazhoffski verzorgt Bliss4Media samen met regisseur Marc Disselhoff het postproductietraject van de Keuringsdienst van Waarde Quiz, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen over allerlei wetenswaardigheden over onderwerpen en filmpjes die ooit in het TV programma "De Keuringsdienst van Waarde" aan de orde zijn gekomen.

Unive Gym Gala 2016

Als laatste project voor 2016 (30 december) was Bliss4Media verantwoordelijk voor de postproductie van het UNIVE Gym Gala 2016 dat op oudejaarsavond werd uitgezonden op sportzender Ziggo. 

Een sportevenement dat zijn 25e jaargang beleefde en werd geregistreerd met 10 camera's onder regie van Rolf Meter. Producent is Southfields.

Super Wings

In samenwerking met Dubb4, dé toonaangevende dubbingstudio van Nederland, was Bliss4Media verantwoordelijk voor alle datahandling, controle checks en mastering van 50 afleveringen Super Wings bij RTL4.

MTV

Voor de marketingafdeling van MTV Nederland produceerde Bliss4Media een tv-commercial voor het merk Coolcat. Een eigentijdse tv-commercial gericht op een jonge doelgroep. Bliss4Media was verantwoordelijk voor script, regie en postproductie.

Toppers van TV

Bliss4Media produceert in opdracht van Toppers van tv alle tv-commercials van nieuwe innovatieve producten die bij het Kruidvat in het schap komen te liggen. Het produceren omvat het hele productieproces van script tot postproductie en aanlevering bij tv-zenders.

Teletoys - Telekids Toys

In opdracht van Teletoys vervaardigt Bliss4Media alle tv-commercials en instore content van speelgoedproducten die onder het merk Telekids Toys op de markt worden gebracht. 

Van voice-over script tot aanlevering bij de tv-zenders levert Bliss4Media het complete traject. Instore video’s zijn in alle Bart Smit & Intertoys winkels terug te vinden.

Mattel/CPLG

Bliss4Media is als vaste leverancier al jaren verantwoordelijk voor alle Thomas de Trein tv-commercials die in Nederland worden uitgezonden. 

In samenwerking met Mattel/CPLG wordt het script geschreven, waarna tv-commercials worden gemonteerd, packshots worden vervaardigd, ingesproken en audio nabewerkt, waarna aanlevering plaatsvindt bij de tv-stations. Mooi voorbeeld van turn-key aanleveren.

JML Benelux

Vanaf juni 2016 produceert Bliss4Media alle tv-commercials en Instore content voor JML Benelux. Bliss4Media is verantwoordelijk voor script, productie, regie en postproductie. Tv-commercials worden voor zowel de Nederlands/Vlaamstalige markt alsook de Franstalige markt geproduceerd.

Rene Froger in Carré

In opdracht van Showtime/Rocket was Bliss4Media verantwoordelijk voor de postproductie van Rene Froger's jubileumconcert in Carré. Een mooie registratie in een prachtig theater met een TOP-zanger en Rolf Meter als regisseur.

What the F... Vlaanderen

In opdracht van David & Co leverde Bliss4Media een postproductie aandeel in de Vlaamse versie van "What the F(rans)". Een fantastisch verborgen camera pilot die tot doel heeft het programma te verkopen aan onze zuiderburen.

Bravilor-Bonamat

De Nederlandse koffieautomaten fabrikant Bravilor-Bonamat liet dit jaar weer een nieuwe bedrijfsvideo maken door regisseur Marc Disselhoff. Bliss4Media was verantwoordelijk voor het videopostproductieproces van deze 6 minuten durende video die in 9 talen werd geproduceerd.

OmniChannel Group

Bliss4Media produceerde een Corporate Identity video voor de OmniChannel Group die tot doel heeft om internationale klanten en leveranciers kennis te laten maken met alle ondernemingen die onderdeel zijn van de OmniChannel Group.

OmniChannel Group is in Nederland de grootste afnemer van DRTV-zendtijd op de Nederlandse TV en zendt wekelijks meer dan 80 uur TV uit op de commerciële zenders.

Instore NewFysic

Voor de afslankketen NewFysic produceerde Bliss4Media een aantal instore video's die tot doel hebben om klanten van New Fysic in de wachtruimte kennis te laten maken met allerlei producten die kunnen helpen bij het verliezen van gewicht of het ondersteunen bij het afslank proces. 

Omdat geluid vaak een storende factor in wachtruimten kan zijn, is ervoor gekozen om de instore video's zonder geluid te produceren, waardoor alleen door beeld en tekst de klant wordt aangesproken.

RTL Zeesterren

In opdracht van producent MediaLane was Bliss4Media verantwoordelijk voor de postproductie van het RTL-televisieprogramma Zeesterren met Irene Moors, Gerard Joling en Jamai. 

De opnamen van het programma vonden plaats in Turkije waar op een luxe Corendon resort allerlei spellen werden gespeeld met bekende Nederlanders. Naast de postproductie was Bliss4Media op locatie verantwoordelijk voor het datamanagement van al het opgenomen materiaal dat in 4 dagen met 10 camera's werd geregistreerd. Rolf Meter was als hoofd regisseur verantwoordelijke voor het in beeld brengen van de spellen en Danny Rook en Aswin Vermeire deden de item-regie. Uitvoerend producent was Paul-Martin Raspe, eindredactie: Paul Martin Raspe/Danny Gordijn, Creative Director: Hidde Nieuwland.

Easybread TV commercial

In opdracht van Befrako produceerde Bliss4Media een 20 seconden TV commercial voor de Easybread broodbakmachine. De commercial wordt uitgezonden in Belgie bij de zenders van VTM.

Seydel Harmonica

Voor de introductie van de nieuwe Seydel harmonica produceert Bliss4Media in opdracht van het Duitse reclameburo van Seydel een eventfilm. Opnamen vonden plaats in Duitsland in de fabriek alsmede in een studio in Nederland. Media juni wordt de eventfilm opgeleverd.

Rabobank: IBAN & Nu?

Voor de Rabobank produceerde Bliss4Media een korte interne film over het gebruik van IBAN nummers bij het betalingsproces op Internet. Doel is om medewerkers vertrouwd te maken met het gebruik er van en de voordelen die het met zich meebrengt over te brengen aan de consument. De opnamen vonden plaats op locatie in januari en februari 2015. 

Easybread Infomercial


In februari 2015 produceerde Bliss4Media in opdracht van Omni CHannel Group, Easybread.com, JML en Singer BVBA een internationale infomercial over de revolutionaire broodbakmachine Easybread. De infomercial is bedoeld voor uitzending in Europa & later ook de US. De eerste testuitzendingen vinden plaats in Nederland.

De opnamen vonden plaats in Engeland en Nederland met een volledige Britse cast. Bliss4Media was verantwoordelijke voor het concept, script, productie en postproductie van de infomercial. De opnamen vonden o.a. plaats in een “keuken”studio met de britse host’s Hannah Jackson & Alistair Divall. De infomercial is volledig HD opgenomen en afgewerkt en zal in verschillende (talen) versie’s aan de betreffende landen worden aangeleverd.

Trailer Sint.TV

In opdracht van Magical Media produceerde Bliss4Media de trailer voor Sint.TV. De trailer laat zien wat je allemaal kan verwachten als je een personalised video voor je kinderen aanmaakt op de site van Sint.TV. Voor de trailer werd gebruik gemaakt van de beelden uit de personalised video opgenomen in het Muiderslot, studio en opnamen van kinderen die de video aan het kijken zijn.

Knoop Gala 2014

Net als in 2013 verzorgt Bliss4Media ook weer in 2014 in opdracht van de NTR de postproductie van het Knoop Gala dat gepresenteerd word door Paul de Leeuw. Het gala wordt in High Definition opgenomen in Theater Carre door facilitair bedrijf Dutchview. Regisseur is Rolf Meter.

Holland Zingt

Holland Zingt

In opdracht van MediaLane verzorgde Bliss4Media de montage van de leaders voor Holland Zingt. Samen met regisseur Marc Disselhoff werd voor iedere aflevering een aparte leader gemaakt. Holland Zingt wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom en wordt iedere zaterdagavond uitgezonden bij SBS6.

Sint & Santaclaus

De Kerstman en Sinterklaas waren dit jaar al vroeg aanwezig bij Bliss4Media. In opdracht van Magical Media verzorgden wij de postproductie van de personalised video van Sint.TV en Santavideo.com.

De Kerstman en Sinterklaas waren dit jaar al vroeg aanwezig bij Bliss4Media. In opdracht van Magical Media verzorgden wij de postproductie van de personalised video van Sint.TV en Santavideo.com.

Via de website kunnen ouders de naam en leeftijd van hun kinderen invullen, foto's uploaden, aangeven welke hobby's hun kinderen hebben en van welk eten ze wel of niet houden. Na enkele seconden ontvang je dan een downloadlink, waarbij de Kerstman of Sinterklaas middels een 10 minuten durende video kinderen persoonlijk toespreekt met de voornaam en allerlei dingen over ze verteld of laat zien.

Rolf Meter regisseerde samen met Michael van Beers de video's en Job Scholtze was verantwoordelijk voor camera en licht. Twee mooi gedraaide video's, volledig opgenomen in 4K en afgewerkt in High Definition. Avi-drome maakte de special effects en Bliss4Media was verantwoordelijk voor de montage, afwerking en postproductie begeleiding. Audiostudio Dubb4 verzorgde de mixage en dubbing van alle talenversies.

Sint.TV is beschikbaar voor de Nederlandse markt en Santavideo start in de VS, Groot Brittannië en Duitsland. Sint.TV is onderdeel van "de Club van Sinterklaas".

Orange Babies

Eind september reisde Bliss4Media 10 dagen voor Orange Babies af naar Zambia (Lusaka) en Namibie (Windhoek) voor het maken van een aantal mini-docu's over projecten die Orange Babies in Afrika initieert en steunt. Samen met producer Paul-Martin Raspe, DOP Marco Nauta en geluidsman Jan Veenhoven, regisseerde Aswin Vermeire namens Bliss4Media de opnamen.

In Zambia maakten we oa opnamen bij het Heal Project, Sekelela House, Kondwa weeshuis, de Pakachele school en de compounds van Lusaka. In Namibie bezochten we een weeshuis in de buitenwijken van Windhoek.

Voor de opnamen van de "Orange Babies Happy Birthday" clip kregen alle kinderen van de Pakachele school een handje met orange stuifpoeder om de hemel Oranje te laten kleuren tijdens de Birthday Yel. Naast de gewone HD equipment maakten we gebruik van een Drone met GoPro camera.

Bij terugkomst in Nederland en na het spotten van al het materiaal kon begonnen worden met de montage. De vele verhaallijnen en interessante interviews maakten het lastig om uiteindelijk een definitieve keuze te maken in wat we zouden gebruiken. Samen met Paul-Martin die vanuit Orange Babies verantwoordelijk was, is alle content tot stand gekomen. Het eindresultaat is ingesproken door Boet Schouwink.

Orange Babies viert dit jaar haar 15-jarige bestaan en tijdens het jaarlijkse fund-raising event dat gehouden werd op 8 november werden de mini-docu's en clips vertoond.

Montage

Wie goed doet

In opdracht van David & Co verzorgt Bliss4Media de montage van alle Candid Camera items voor het SBS programma "Wie goed doet" dat wordt geproduceerd door TALPA Productions.

Alle items worden multicamera HD opgenomen op harddisk. Na de opname worden de items multicam gemonteerd op FCP. Na goedkeuring door David & Co en TALPA worden de items aangeleverd in MXF formaat op de server van UNITED, waarna het in de eindmontage wordt verwerkt.

Wie is er zo eerlijk om vergeten geld in een pinautomaat alsnog aan de eigenaar terug te geven? Of wie heeft het geduld om een opa te helpen een sms’je aan zijn kleinzoon te sturen? Deze en andere dilemma’s worden getest in het nieuwe SBS6 programma Wie goed doet... Met verborgen camera’s wordt gekeken hoe behulpzaam wij eigenlijk écht zijn. Renate zelf verrast daarnaast verschillende goedhartige mensen met een toepasselijk cadeau waarmee zij nog meer mensen kunnen helpen. Wie goed doet... is vanaf 19 april om 22.00 uur te zien bij SBS6. 

Uitbreiding shared storage

Recent is onze opslagcapaciteit met 25TB uitgebreid. In totaal beschikken onze editing systemen nu over een shared storage van ruim 65TB. Ieder systeem kan tegelijk gebruik maken van het opgeslagen materiaal.

Onze storage is geschikt voor verwerking en bewerking van 4K, 2K, HD en SD videomateriaal. 

 

Push the Red Button

Voor Eyeworks werkt Bliss4Media aan de montage van het programma "Push the Red Button". Een nieuw verborgen camera programma dat binnenkort wordt uitgezonden bij RTL.

Het programma draait om een rode knop die op allerlei locaties wordt geplaatst door 2 mannetjes in witte overals. Vervolgens is het wachten op onschuldige slachtoffers die op de knop gaan drukken. Als er op de knop wordt gedrukt dan speelt zich een hele actie af, waar het slachtoffer dat op de knop heeft gedrukt, het middelpunt in vormt.

Alle candids worden opgenomen met meerdere camera's en volledig HD afgewerkt. Bliss4Media verzorgt de item/eindmontage en kleurcorrectie van "Push the Red Button".

TEL TV

Vanaf 1 april 2014 verzorgt Bliss4Media alle content voor het nieuwe Homeshopkanaal TEL TV dat dagelijks uitzendt op de RTL en SBS zenders.

Bliss4Media ontwikkelde ook het logo voor TEL TV alsmede alle TV vormgeving. Voor TEL TV zal Bliss4Media ongeveer 40 uur per week aan zendtijd vullen. 

Dr Ho Elektrostimulator infomercial

In februari was de bekende Dr Michael Ho in Nederland voor de opnamen van zijn nieuwe infomercial voor de Elektro Stimulator. 

Bliss4Media verzorgde de productie van de infomercial in opdracht van Tommy Teleshopping Nederland. De opnamen vonden plaats in Rotterdam en Dr Michael Ho sprak met enthousiaste gebruikers van zijn Elektro Stimulator.