Switch to English Vertaal naar Nederlands

Instore Video laten maken?

Als marktleider weten wij dat Instore Videos effectief zijn. De Instore Videos die wij produceren

 draaien dagelijks bij retail ketens als Blokker, Marskramer, Intertoys, Bart Smit & Intratuin.

Instore Video trekt aandacht van de consument, vergroot de naamsbekendheid & verhoogt sales.

GESCHIKT VOOR UW PRODUCT?

De kans is groot dat ook uw product gebaat is bij een Instore Video. Retailers zijn vaak terughoudend in het aanbieden van de mogelijkheid om ondersteuning van uw product toe te staan middels Instore Video. Het kost de retailer immers ruimte. Belangrijke voorwaarde is dat de Instore Video een professionele uitstraling moet hebben met omzetverhoging tot gevolg. Goede keus van een voice-over is hierin belangrijk, maar met name het tonen van de USP's van uw product zetten de consument aan tot koop. Door onze ruime ervaring kunnen wij u hierin adviseren en een script bedenken, waardoor de consument blijft kijken naar de Instore Video en uiteindelijk uw product meeneemt naar de kassa.

We willen graag met u kennismaken om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden met uw product.

AAN DE SLAG!

Als u overtuigd bent van het nut van het laten maken van een Instore Video dan gaan we aan de slag. Het proces bestaat uit 4 fase's. Pre-productie, Productie, Post-productie & Mastering.

In de Pre-productie fase schrijven we het script, doen de casting en maken een planning. In de productie fase vinden de opnamen plaats, worden eventueel animatie's en muziek gemaakt, waarna we de post-productie fase in gaan. Alle opnamen komen bij elkaar en worden in de montage tot een complete film gesmolten, voorzien van titels, graphics, animaties, productafbeeldingen, voice-over, kleurcorrectie en audionabewerking, waarna de oplevering plaatsvindt van de Instore Video en we de video klaar maken voor gebruik op schermen in de winkel.

RETAILERS

Enkele voorbeelden van door Bliss4Media geproduceerde Instore Videos