Switch to English Vertaal naar Nederlands

Een infomercial bekend van TV!

Onze infomercials zijn dagelijks op te TV te zien bij RTL & SBS in Nederland en bij Medialaan en SBS in Belgie.

Bliss4Media is dé infomercial producent van Nederland en gespecialiseerd in DRTV!

DRTV

Direct Response Television (DRTV) is een advertentievorm op tv waarbij de consument wordt opgeroepen om te bellen via een 0900-nummer en het product te bestellen dat ze op tv hebben gezien - of door een website te bezoeken.

Een infomercial is een combinatie van een commercieel en een tv-programma. Er zijn 2 soorten DRTV infomercials, een short form (2 minuten) en een long form (28 minuten).

Sinds 2009 produceert Bliss4Media al vele succesvolle internationale short form en long form infomercials.

We hebben een uitgebreid netwerk binnen de DRTV markt in Nederland en daarbuiten wat erg handig is bij de productie van een infomercial en wat voor u een hoge kostenefficiëntie oplevert.

 

Proces

Als basis schrijven we een pakkend script voor een doeltreffende infomercial.

We casten de juiste internationale host en geloofwaardige testimonials en produceren en regisseren alle beeld- en geluid materiaal. De meeste tijd en aandacht in de infomercial gaat uit naar het daadwerkelijke verkoopmoment, de Call to Action (CTA). De (verkoop)resultaten zijn direct meetbaar.

We wisselen graag met u van gedachten of uw product geschikt is voor DRTV. 

Feel free to call us now! +31(0)35 887 7100

Klanten

 

Neem geen risico bij de productie van uw infomercial!

5 redenen om Bliss4Media te kiezen voor uw DRTV campagne

 

Bliss4Media is in Nederland het enige full-service DRTV productiebedrijf dat gespecialiseerd is in DRTV campagnes met een eigen in-house testimonial recruitment team.

Onze DRTV campagnes positioneren uw merk  en verhogen de “return on investment”.

 

Wij verbinden het creatieve concept, de content, de productaanbieding en de marketing voor een succesvolle DRTV campagne.

 

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in productie en postproductie voor TV en Internet, waarvan de laatste 8 jaar gespecialiseerd in DRTV.

 

Bliss4Media produceert short form en long form Infomercials in de hoogste kwaliteit, op tijd en binnen het overeengekomen budget.

Enkele voorbeelden van door Bliss4Media geproduceerde Infomercials

 

                  

 

Neem contact met ons op