Switch to English Vertaal naar Nederlands

Naar welk soort bedrijfsfilm ben je op zoek?

Webvideo, instorevideo, beursfilm, salesfilm, instructiefilm, eventfilm, productvideo, moodvideo?

Onze opdrachtgevers zijn het bedrijfsleven, de retail, productfabrikanten & reclamebureaus.

Eén aanspreekpunt voor het totale mediaconcept!

Kennismaking

Wij willen graag van u horen waarom er behoefte is aan een bedrijfsfilm en welk doel u daarmee wilt bereiken.

We zijn nieuwsgierig naar uw ideeën en het ambitie niveau dat u heeft met de film.

Het is dan aan ons de taak om de essentie uit uw boodschap te halen, vervolgens te visualiseren en tot leven te brengen in uw bedrijfsfilm.

Daarom willen we graag bij u langskomen voor een kennismaking.

Mogelijkheden

Bedrijfsfilms zijn er in vele soorten en maten. Wij onderscheiden de volgende mogelijkheden;

  • Salesfilm
  • Procesfilm
  • Eventfilm
  • Beursfilm
  • Instructiefilm
  • Webvideo
  • Instorevideo
  • Moodvideo

Klanten

kijk ook onze bedrijfsfilm trailer!

Hoe gaan wij te werk?

De Product Orientatie Meeting

is waar onze reis begint. Dit is een dag van ontdekking, waarbij wij tijd doorbrengen met uw team om alles te leren over uw product, dienst of bedrijf. We willen graag de doelen en doelstellingen weten voor de campagne.

Het Creatieve Concept

is het volgende stadium en omvat de totale creatieve richting voor de productie, de belofte die we maken aan de kijker, een schets van de productie, cast suggesties en een budget indicatie. Eenmaal overeengekomen is dit document, gedurende het creatieve proces onze gids.

Het Script

is waar alle input, het concept en onze samenwerking tot leven komen. Een goed script is essentieel, de juiste woorden maken de verbintenis met de kijker. En nog belangrijker; het zorgt voor betrokkenheid van de kijker en enthousiasme om meer te weten te komen.

Locaties, Crew en Cast

worden gescout en benaderd. Wij voorzien u van locatiefoto’s, schetsontwerpen van sets, foto’s van figuranten, testimonials en CV’s van de cast.

Het kiezen van de Host

is bij infomercials een essentieel onderdeel van het proces. Een beroemdheid behoort tot de mogelijkheden en voegt vanzelfsprekend “Star Power” toe, maar is een flinke aanslag op het budget. Een minder bekende host moet sympatiek, enthousiast en geloofwaardig zijn, Daarnaast moet hij/zij in staat zijn om gasten te interviewen, het product in de schijnwerpers te plaatsen en de flow in de infomercial te houden.

De Shoot

is waar de belangrijkste actie plaatsvindt. Hier worden, presentaties, scènes, interviews, productdemo’s, testimonials en ander live-action beeldmateriaal opgenomen.

De Montage

is een zeer creatief en technisch traject. Al het opgenomen materiaal komt in de montage samen. Op de juiste wijze samengevoegd zorgen de opgenomen beelden voor de juiste impact bij de kijker. Wij beschikken over state-of-the-art montageapparatuur, waarbij iedere productie in minimaal HD-resolutie wordt afgewerkt.

Graphics en Animatie

kunnen belangrijke elementen zijn in een productie. Ze helpen de kijker begrijpen hoe en waarom een product of dienst werkt bovendien geven ze een productie een volwassen en bijzondere uitstraling.

De juiste Muziek

zet de toon onder een productie en kan een emotionele, inspirerende, spannende of stimulerende sfeer maken onder het beeld. We beschikken over eigen componisten die originele muziek produceren als relevante aanvulling op de productie.

De Kleurcorrectie

maakt tot slot de productie wat betreft beeld af en zorgt ervoor dat alle opnamen qua kleur naar elkaar toe worden gebracht. Tijdens de kleurcorrectie kunnen ook bepaalde opnamen in kleur worden gemanipuleerd om een extra effect aan de opname te geven.

Als laatste de audionabewerking

De voice-over wordt ingesproken, geluidseffecten worden toegevoegd en alle verschillende geluidsbronnen worden in balans gebracht, waardoor de audiomix de finale saus over de productie is.

De Oplevering

van de productie is de afsluiting van onze gezamenlijke reis. Afhankelijk van waar en hoe de productie wordt vertoond, maken we de uitzendkopieën voor bijvoorbeeld het TV-station, de file voor YouTube of een geschikte file voor op de website. De digitale master van de productie blijft in ons archief, zodat ook later nog kopieën kunnen worden aangevraagd of eventuele taalversies voor internationaal gebruik kunnen worden geproduceerd.

Lees alle berichten
 

Neem contact met ons op