Switch to English Vertaal naar Nederlands

Commercial Adaptie

Kostenbesparende manier voor doeltreffende commercials.

Veel adverteerders adapteren internationale commercials voor de Nederlandse markt.

Bliss4Media is al 10 jaar de marktleider in adaptie van internationale commercials.

WAT IS COMMERCIAL ADAPTIE?

Soms bestaat er in een ander land al een commercial van hetzelfde product of dienst die met een paar eenvoudige aanpassingen geschikt is voor gebruik in Nederland. Een steeds groter aantal van onze klanten maakt gebruik van dergelijke commercials die door ons worden "omgevormd". Adaptatie, adaptie of lokalisatie van een commercial wordt dit genoemd. We bedenken een nieuwe Nederlandse voice-over tekst, laten acteurs/actrices nasynchroniseren of maken gebruik van ondertiteling. De supers (titels) die in de commercial zitten vertalen we naar Nederlandse titels en maken een nieuw packshot aan het einde van de commercial, waarin het product en/of Nederlandse verpakking wordt getoond. Logo's van retailers,  een aanbieding, website of telefoonnummer worden toegevoegd en de commercial is geschikt voor uitzending in Nederland. Het voordeel voor u als klant is dat u een beproefde commercial met een professionele en internationale uitstraling krijgt tegen een zeer voordelig tarief. Interesse? 

 

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Een 15 seconden commercial voorzien van nieuwe voice-over, titels, packshot, audiomix & mastering is er al vanaf 1.350,- euro ex btw. Meerwerk als wegpainten van logo's of toevoegen van logo's op producten in de commercial, nasynchronisatie van acteurs/actrices en het opnemen van Nederlandse producten als die niet digitaal bij u aanwezig zijn worden van te voren begroot en pas na u akkoord in werking gezet.

UITZENDFILES (MXF)

Teneinde de commercial bij een TV zender te kunnen uitzenden is een MXF file nodig. Als de commercial helemaal klaar is en goedgekeurd dan maken we de uitzendkopieën. Deze speciale files kosten 65,- euro ex btw per stuk en worden door ons inclusief alle benodigde informatie aangeleverd bij de STER, RTL, SBS, Branddeli. Vanzelfsprekend kunnen we ook uitzendkopieën van de commercial aanleveren bij regionale zenders of buitenlandse zenders zoals bijvoorbeeld VTM en SBS Belgie.

 

TV KANALEN

Enkele voorbeelden van door Bliss4Media geadapteerde Commercials